Deze week in ‘Sturm der Liebe’ op Vitaya – bekijk in preview

Deze week in ‘Sturm der Liebe’ op Vitaya – bekijk in preview

Zaterdag, 4 augustus 2012 - 09u59

Op weekdagen kun je om 18.00 uur op Vitaya kijken naar een aflevering van de Duitse soapserie 'Sturm der Liebe' rond de familie Saalfeld en het personeel van het Fürstenhof. De dag nadien wordt de aflevering herhaald om 08.40 en 12.40 uur. Tv-Corner.be blikt alvast even vooruit naar wat je deze week mag verwachten...

 
Maandag 6 augustus – Aflevering 1031
Tanja slaagt er maar niet in om haar gevoelens voor Michael te onderdrukken. Haar relatie met Nils komt steeds meer onder hoogspanning te staan. Ook Charlotte begint steeds meer aan haar relatie met Michael te twijfelen. Ze neemt dan ook een drastische beslissing. De verzoening tussen Sandra en Lukas is van korte duur. Alfons maakt Gustl duidelijk dat hij zich aan de afspraken moet houden. Ben en Katja denken eraan om Simon op de hoogte te brengen van hun geheim.
 
Dinsdag 7 augustus – Aflevering 1032
Simon is in de war door wat hij gezien heeft. En ook Ben heeft het moeilijk met de situatie. Katja ontdekt in de krant dat ze gelinkt wordt aan een nieuwe diefstal. Michael doet er alles aan om Charlotte van zijn oprechte gevoelens te overtuigen. Zij blijft echter bij haar beslissing en wil het huwelijk afblazen. Tanja is toevallig getuige van een gesprek tussen Charlotte en Alfons. Gustl voelt zich niet gerespecteerd als keukenhulp.
 
Woensdag 8 augustus – Aflevering 1033
Sandra en Lukas ontfermen zich nu al enkele weken over Rosalie en doen zoveel mogelijk om haar zinnen te prikkelen. Het voorlezen van een brief van Emma mist zijn effect niet… Cosima is in paniek wanneer ze verneemt dat verzorgster Judith de handdoek in de ring heeft gesmeten. Ze vreest dat hun gemaakte afspraken in het gedrang zullen komen. En dan krijgt ze van Sandra te horen dat Rosalie de ogen heeft geopend.
 
Donderdag 9 augustus – Aflevering 1034
Cosima smeedt wrede plannen. Terwijl Sandra en Lukas genieten van een ontspannende wandeling, opent ze het raam van Rosalie’s kamer waardoor haar lichaam koorts begint te maken. Wat Cosima echter niet weet, is dat Tanja, Nils en Fabien een foto van zichzelf genomen hebben die de waarheid wel eens aan het licht zou kunnen brengen. Alfons en Hildegard begrijpen niet waarom Ben plots op mannen valt.
 
Vrijdag 10 augustus – Aflevering 1035
Michael beseft dat hij van Tanja houdt, maar gunt haar haar geluk met Nils. Toch besluit hij zijn moed bij elkaar te rapen en Tanja op te biechten wat hij voor haar voelt. Lukas is ervan overtuigd dat zijn moeder geen moordenares is en neemt het voor haar op. Omdat de situatie voor spanningen binnen haar relatie zorgt, besluit ze zich bij Cosima te excuseren. Werner geniet van de aandacht die hij van Charlotte en Astrid krijgt.
 
Foto: Vitaya – Sturm der Liebe: aflevering 1035: Judith Hildebrandt (Tanja) en Erich Altenkopf (Michael)
 
 

Related posts:

  1. Deze week in ‘Sturm der Liebe’ op Vitaya – bekijk in preview
  2. Deze week in Familie op vtm – bekijk in preview!
  3. Deze week in Familie op vtm – bekijk in preview!
  4. Deze week in Familie op vtm – bekijk in preview!
  5. Deze week in Familie op vtm – bekijk in preview!