Huisdokter moet verhuis naar Portugal redden, maandag op VT4

Huisdokter moet verhuis naar Portugal redden, maandag op VT4

Donderdag, 15 maart 2012 - 18u19

Hanne en Rudy zijn natuurliefhebbers van de grootste soort. Ze genieten van alles wat moeder natuur te bieden heeft en hechten weinig belang aan materiële zaken. Die overtuiging voert hen binnenkort naar Portugal, waar ze onder een lekker zonnetje geheel zelfvoorzienend willen leven.

Enkel de verkoop van hun woning in Everberg staat die droom in de weg. Het huis staat al zes maanden te koop en Rudy beseft dat enkel Huisdokter Michèle en haar professionele klusteam redding kunnen brengen.

Liefdes van Rudy

De 49-jarige Rudy uit Everberg heeft naast zijn partner Hanne (34) enkele grote liefdes die zijn leven bepalen: zijn twee tienerdochters, zijn hond Arak, zijn elektrische gitaren en niet in het minst de natuur. Hij is allesbehalve materialistisch ingesteld en besteedt dan ook weinig aandacht aan het interieur van zijn woning. Dat breekt hem nu zuur op, want het huis staat al zes maanden te koop en lijkt maar geen eigenaar te vinden. Nochtans heeft het heel wat potentieel, maar de parketvloer lijkt een eigen leven te leiden en ondanks de grote vensters in de open leefruimte is het uitzicht op de tuin altijd mistig.

Verhuis naar Portugal

Over enkele weken vertrekt het koppel naar Portugal om daar hun droom te realiseren. Ze willen er een ecologisch verantwoord project uitbouwen, waar ze op termijn zelfonderhoudend kunnen leven. Het startgeld voor dit project moet komen van de verkoop van hun huidige woning. Zonder startkapitaal staat de Portugese droom dus op springen. Zelden was de komst van Hans Otten en zijn huisdokter Michèle zo welkom als vandaag in Everberg.

De Huisdokter, maandag 19 maart om 21 uur op VT4

Related posts:

  1. Huisdokter zorgt voor nieuwe start in nieuwe omgeving, maandag op VT4
  2. Michèle Van Sebroeck op huisbezoek bij superfan in De Huisdokter
  3. Eerste Huisdokter-hit is een feit
  4. Vanaf maandag: lekkers voor wie naar school moet in Dagelijkse Kost op Eén
  5. Dinsdag in Mijn Restaurant! – Welk duo gaat door naar finale? Welk duo moet de deuren sluiten?